- sárgarépa
- gyömbér
- zeller
MÜLLER ILDI | FERMENTÁLT ZÖLDSÉG | RÉPA + ZELLER + GYÖMBÉR
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak.
Összetevők:
Válassz kiszerelést:
1 in stock
Enzimben gazdag
Az enzimben gazdag levek természetes emésztési folyamatokat támogatnak és javítják a tápanyagok felszívódását. Ezek az élő enzimek segítenek a test méregtelenítésében és az általános egészség javításában.
Adalékanyag mentes
Az adalékanyag mentes termékek nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, ízfokozókat vagy tartósítószereket, így támogatják a természetes táplálkozást és csökkentik az egészségre gyakorolt káros hatásokat. Ezek a termékek elősegítik a tiszta, egészséges étrend fenntartását.
Szeretettel készül
A szeretettel készült termékeink kézműves minőségűek, manufakturális körülmények között címkézve és csomagolva, így minden egyes termékünk egyedi és személyes odafigyelést kap. Ez a hozzáállás biztosítja termékeink magas színvonalát és különlegességét.