A Hurom H310A kisebb és könnyebb elődeinél, ám minden smart és easy funkcióval rendelkezik, amivel a gyártó új generációs nagy prései is. A H310A darabol, aprít, présel. Nagy betöltőnyílása van. Kompakt, könnyen kezelhető. Egyszerű és gyors az össze- illetve szétszerelése.
Nagy előnye, hogy bárhová magunkkal vihetjük! Ne mondjon le a mindennapos juice-olásról akkor sem, ha nincs éppen otthon! A Hurom H310A modellt ajánljuk gyümölcslevek, smoothie-k, magtejek és fagylalt készítésére egyaránt.
A Hurom H310A kisebb és könnyebb elődeinél, ám minden smart és easy funkcióval rendelkezik, amivel a gyártó új generációs nagy prései is. A H310A darabol, aprít, présel. Nagy betöltőnyílása van. Kompakt, könnyen kezelhető. Egyszerű és gyors az össze- illetve szétszerelése.
Nagy előnye, hogy bárhová magunkkal vihetjük! Ne mondjon le a mindennapos juice-olásról akkor sem, ha nincs éppen otthon! A Hurom H310A modellt ajánljuk gyümölcslevek, smoothie-k, magtejek és fagylalt készítésére egyaránt.
A Hurom H320N lassú présben összeolvad a legmodernebb, felhasználóbarát prés kialakítás a korábbi legeredményesebb, legkülönlegesebb szűrőrendszerrel.
Új mega betöltőnyílás, nagyobb tartályméret, megújult lyukacsos fémszűrő! Az új Hurom H320N juicerrel akár 2x annyi gyümölcs és zöldség is lepréselhető ugyanannyi idő alatt. A készülék a korábbi Hurom H-AI bestseller juicer új generációs, smart utódja.
A Hurom H320N lassú présben összeolvad a legmodernebb, felhasználóbarát prés kialakítás a korábbi legeredményesebb, legkülönlegesebb szűrőrendszerrel.
Új mega betöltőnyílás, nagyobb tartályméret, megújult lyukacsos fémszűrő! Az új Hurom H320N juicerrel akár 2x annyi gyümölcs és zöldség is lepréselhető ugyanannyi idő alatt. A készülék a korábbi Hurom H-AI bestseller juicer új generációs, smart utódja.
A Hurom H320N lassú présben összeolvad a legmodernebb, felhasználóbarát prés kialakítás a korábbi legeredményesebb, legkülönlegesebb szűrőrendszerrel.
Új mega betöltőnyílás, nagyobb tartályméret, megújult lyukacsos fémszűrő! Az új Hurom H320N juicerrel akár 2x annyi gyümölcs és zöldség is lepréselhető ugyanannyi idő alatt. A készülék a korábbi Hurom H-AI bestseller juicer új generációs, smart utódja.
A Hurom H320N lassú présben összeolvad a legmodernebb, felhasználóbarát prés kialakítás a korábbi legeredményesebb, legkülönlegesebb szűrőrendszerrel.
Új mega betöltőnyílás, nagyobb tartályméret, megújult lyukacsos fémszűrő! Az új Hurom H320N juicerrel akár 2x annyi gyümölcs és zöldség is lepréselhető ugyanannyi idő alatt. A készülék a korábbi Hurom H-AI bestseller juicer új generációs, smart utódja.
A táplálék testünk energiaforrása, de még ennél is több lehet, regeneráló erővel bírhat. Eszköz arra, hogy valóban teljes életet éljünk.
Gondolt-e már arra, hogy a nyersen préselt ivólevek fogyasztása miért lett manapság ennyire népszerű? Korántsem afféle múló divathullámról van szó, hanem fontos, életminőségjavító felismerésről. A préselt levek fogyasztásával szervezetünket tápláljuk, tisztítjuk, védjük, gyógyítjuk.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak.